Meld deg på

Husbesøk med Ingrid Liland

Meld deg på

Hvor

Nylund skole
Nylundsgaten 1
Stavanger, Rogaland 4014
Norway

Yri Amanda Waage Digernes

93658723

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

28.08.2023 KL.17:30
Igjen samles vi på Storhaug for å ta fatt på den avgjørende oppgaven med å engasjere velgerne, og vi er ekstra glade for at Ingrid Liland, nestleder i MDG, vil delta i disse viktige samtalene! Hennes erfaring og engasjement vil utvilsomt være til inspirasjon for oss alle. Gjennom husbesøk får vi muligheten til å gå i dialog, lytte til velgernes bekymringer og håp, samtidig som vi oppfordrer dem til å støtte MDG ved valget. Disse velgersamtalene er den mest effektive måten vi kan påvirke folk til å stemme grønt. Og det beste er at de fleste blir veldig glade for å få besøk av oss – det er en genuin positivitet i luften!
 
Du trenger ikke å ha politisk erfaring eller omfattende kunnskap for å delta. Hvis dette er første gangen for deg, blir du parret med erfarne deltakere som vil veilede deg gjennom prosessen. Her er mottoet "learning by doing", så ikke nøl med å bli med – vi lærer sammen underveis! 😃
Hvis det er ønskelig tar vi oss tid til å ta en avslappende pause med forfriskninger og en oppsummering i etterkant for de som ønsker det.
Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål. Din innsats vil utgjøre en forskjell!
Gleder oss til å se deg!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle