Meld deg på

Hele Rogaland MDGs valgkampfestival

Meld deg på

Hvor

Kongsgård VGS
Haakon VIIs gate 4 4005 Stavanger
Stavanger, Rogaland 4005
Norway

Yri Amanda Waage Digernes

93658723

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

26.08.2023 KL.10:40

🌿Velkommen til hele Rogaland MDGs valgkampfestival! 🌍

Vi inviterer deg til en spennende dag fylt med aktiviteter, aksjoner og engasjement for en grønnere fremtid i Rogaland! Bli med oss og ta del i et variert program som kan gi en vitamininnsprøyting til siste innspurt av valgkampen.

📅 Dato: 26. august
🕙 Tidspunkt: Kl. 10:40 - ca. 20:00
🏠 Oppmøtested: ved Kongsgård VGS

Program for dagen:

🏃‍♂️ 10:40 - 11:50: Heie på de grønne maratonløperne
Vi samles utenfor Kongsgård VGS for å heie fram våre tøffe løpere – Erlend, Dag André og Hege Karin. La oss kle oss i MDG-stæsj og skape en fantastisk energi og jubel mens de krysser mållinjen!

🚲  12:20 - 13:20: Lastesykkeltreff i Sjøparken
Ta en velfortjent pause i Sjøparken v/ Tou Scene, hvor vi kombinerer moro og en matbit. Vi har med MDG-sykkelen på lastesykkeltreff, så ta med venner og familie for en morsom aktivitet!

🗣️ 13:30 - 13:45: Inspirasjon før husbesøk
Rune Askeland (1. kandidat Rogaland / 2. kandidat i Stavanger) vil dele inspirerende ord om hva som er essensielt for beboerne i Stavanger Øst, slik at vi er klare til å ha de virkelig gode velgersamtalene på husbesøk.

🏡 13:45 - 15:30: Husbesøk i Stavanger Øst
Vi lytter til beboernes synspunkter og ønsker. Sammen kan vi gjøre en forskjell og bidra til en mer bærekraftig hverdag! Ikke vær redd for å hive deg på om du ikke har vært med på husbesøk før - du vil bli godt ivaretatt.

🌿 14:00 - 16:00: Stand på Arneageren
Hvis ikke husbesøk er din kopp te kan du bli med på stand på Arneageren, hvor vi deler kunnskap og engasjerer i samtaler om viktige grønne løsninger. Bli med i dialogen og la oss sammen bygge en mer miljøvennlig fremtid!

🗳️ 16:15: Uformell debatt/samtale
Møt politikere fra ulike steder i Rogaland til en spennende samtale på Det Grønne Huset. Vi diskuterer viktige temaer som politisk samarbeid, flertallsforhandlinger, strategier for små partier, og den politiske prosessen bak grønne initiativer. Bli med og lær mer om hvordan vi kan påvirke!

🍴 17:30 - 20:00: Middag og fest på DGH
Nyt en herlig vegetarisk/vegansk middag og feststemning på DGH. Del erfaringer og tanker med likesinnede – sammen kan vi skape en grønnere fremtid! (Påmeldingsskjema til middag kommer)

🎉 20:00: Avslutt kvelden på Blåveis
Slå deg ned på på Blåveis for en uformell og hyggelig avslutning på dagen hvis du ikke føler du har fått nok. Del tanker, ideer og skap nye bånd!

Vi gleder oss til å dele denne dagen med deg på innspurten av valgkampen! Spre gjerne ordet til alle i ditt lokallag 💚🌱

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle