Meld deg på

Grønt dypdykk: Putins krig mot Ukraina og Europa

Meld deg på

Hvor

Zoom

Ingrid Fjellberg

Når

10.05.2022 KL.19:30

Vi sparker i gang en ny serie med grønne dypdykk!

Hver måned tar vi for oss et nytt saksfelt og inviterer sakstalspersonene våre til politiske dypdykk innenfor et relevant tema.

Først ut er vår utenrikspolitiske talsperson, Carl Johansen, som kommer for å snakke om krigen i Ukraina. Hva mener MDG om den pågående invasjonen og humanitære krisen vi nå er vitne til, og hvordan skal vi jobbe politisk og kommunikativt framover?

Du får møtelenke til zoom når du melder deg på. 

Møtene er beregnet på folkevalgte og tillitsvalgte i partiet, men er åpne for alle. Vi legger til rette for interessante og lærerike samtaler og politikkutvikling. 

Vi oppfordres alle lokallag til å møtes disse kveldene, og følge innledningene sammen. Det legges til rette for refleksjoner underveis, enten alene eller i grupper. Dette gir en ypperlig mulighet til å kombinere skolering og etterlengtet sosialt og fysisk samvær. Ta kontakt med ditt lokallag og hør om de vil organisere noe disse kveldene!


Vel møtt!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle