Meld deg på

UTSATT: Grønn skolepolitikk for Viken

Meld deg på

Hvor

zoom
zoom
Viken 0000
Norway

Eva

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

29.09.2022 KL.18:00

UTSATT: ny dato kommer

Er du opptatt av, eller nysgjerrig på, De Grønnes skolepolitikk?

I dette møtet vil vi gå gjennom hva som er vår vedtatte politikk nå, hva som har vært de viktigste sakene fylkestingsgruppa har jobbet med på skolefeltet, og ikke minst diskutere hva som bør stå om skole i valgprogrammet for Østfold, Buskerud og Akershus.

– Hvordan har fylkestingsgruppa jobba på utdanningsfeltet, og hvordan bør en grønn skolepolitikk for Viken se ut framover?

Karakterbasert inntak, nærskoleprinsipp eller noe midt i mellom? Mer seksualitetsundervisning, kjønnsnøytrale doer eller gratis mensprodukter? Hva gjør vi med lekser, karakterer og eksamen? Og bør det være mer praktiske ferdigheter, mer innovasjon, mer kultur, mer uteundervisning? Hva med skolehager og skolemat? Kan vi få mer bærekraft og klima inn i skolen? Skolebøker eller digitale læremidler? Hva er helsefremmende skoler, og går det an å reparere russetida? Hvordan jobber vi med å redusere mobbing, psykiske lidelser, spiseforstyrrelser og selvskading/ selvmordstanker blant unge? Dette og masse mer kan diskuteres i dette møtet. Send gjerne inn på forhånd hvis det er spesifikke saker/spørsmål det er ønske om å få dekka.

Kristin Antun er nå mot slutten av sin andre periode i kommunestyret i Nannestad og fylkestinget i Akershus/Viken. Hun har sittet i hovedutvalg/komite for utdanning og kompetanse i fylket mesteparten av tiden siden 2015, og er også som forelder engasjert i barnehage- og grunnskolepolitikk. Som skolepolitiker er hun i jevnlige møter med utdanningsforbundet, tillitsvalgte lærere fra hele Viken, rektorer på de fylkeskommunale skolene, og med ungdomsrådet og elevorganisasjonen.

Kristin sitter også for andre gang i sentralstyret, og har tidligere sittet i styret for Grønt kvinnenettverk, fylkesstyret i Akershus og Viken og i Nannestad MDG.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle