Meld deg på

Grønt dypdykk med Kristoffer Robin Haug om helsepolitikk

Meld deg på

Hvor

Zoom
Zoom 0000
Norway

Eline Hansen Næset

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

22.03.2023 KL.19:30

Nylig møtte våre politikere tusenvis av pasienter, pårørende og helsearbeidere under Helsebrølet utenfor Stortinget. Fastlegekrise, nedskjæringer på sykehus og kutt i viktige tilbud viser hvordan både røde og blå regjeringer har drevet helsevesenet til randen av kollaps.

Vårt svar er en ny helsepolitikk som setter mennesker i sentrum, i stedet for å se på helsevesenet som en stor fabrikk. Blant annet vil vi gi fagfolkene lokalt mer innflytelse og sikre så mye ressurser at de rekker se hele pasienten. I mars-utgaven av "Grønt dypdykk" kan du høre mer om alt dette fra vår helsepolitiske talsperson Kristoffer Robin Haug. Helt gratis og åpent for alle.

Se video med Kristoffer Robin på Helsebrølet og lær mer om vår helsepolitikk her: mdg.no/helsekrise

--

Hver måned tar vi for oss et nytt saksfelt og inviterer sakstalspersonene våre til politiske dypdykk innenfor et relevant tema. Målet er å legge til rette for interessante og lærerike samtaler og politikkutvikling. Møtet foregår på Zoom, og du vil få link til møtet når du melder deg på.

Velkommen!

Selv om innledningen foregår digitalt, oppfordres alle lokallag til å møtes disse kveldene, og følge innledningene sammen. Det legges til rette for refleksjoner underveis, enten alene eller i grupper. Dette gir en ypperlig mulighet til å kombinere skolering og sosialt samvær. Ta kontakt med ditt lokallag og hør om de vil organisere noe disse kveldene!

 

Ser du ikke knappen for å melde seg på? Kanskje du først må trykke på knappen helt nederst (i det grønne feltet) for å godta cookies. Ser du den fortsatt ikke, kan du prøve å zoome litt ut ved å holde nede Ctrl og trykke på minustegn/bindestrek.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle