Meld deg på

Grønt dypdykk: "Grønn barndom"

Meld deg på

Hvor

Zoom
Zoom 0000
Norway

Eva Berge

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

12.10.2022 KL.19:30

Hver måned tar vi for oss et nytt saksfelt og inviterer en av de mange gode fagfolka våre til å gi oss dypere innsikt. Målet er å legge til rette for interessante og lærerike samtaler og politikkutvikling. 

Denne onsdagen presenterer Anne Nielsen oss for en MDGsk visjon av hva en barndom kan og bør være, og hvordan man politisk kan legge til rette for det. 

Hun har skrevet boka «Hverdagslykke», som peker på hvilke sider av samfunnsutviklingen som har mest påvirkning på barnas fysiske og psykiske helse. Men selvsagt viktigst, hva vi kan gjøre for å snu trender som ikke tjener barns helhetlige utvikling. Som pedagog, samtaleterapeut og kommunepolitiker på Hamar kan hun gi oss tips og råd om hvordan vi kan tilnærme oss disse komplekse problemstillingene. For tiden er Anne også med på å skrive vårt nye  prinsipprogram.

illustrasjon

 

 

 

 

 

 

 

 

Møtene er beregnet på folkevalgte og tillitsvalgte i partiet, men er åpne for alle.

Møtet foregår på Zoom, og du vil få link til møtet når du melder deg på.

Velkommen!

Selv om innledningen foregår digitalt, oppfordrer vi lokallag til å møtes disse kveldene, og følge innledningene sammen. Det legges til rette for refleksjoner underveis, enten alene eller i grupper. Dette gir en ypperlig mulighet til å kombinere skolering og sosialt samvær. Ta kontakt med ditt lokallag og hør om de vil organisere noe disse kveldene!

 

Ser du ikke knappen for å melde seg på? Kanskje du først må trykke på knappen helt nederst (i det grønne feltet) for å godta cookies. Ser du den fortsatt ikke, kan du prøve å zoome litt ut ved å holde nede Ctrl og trykke på minustegn/bindestrek.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle