Meld deg på

Grønt dypdykk om distriktspolitikk med Tommy Reinås

Meld deg på

Hvor

Zoom
Zoom 0000
Norway

Eva Berge

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

29.06.2023 KL.18:00

Hva er essensen i MDGs distriktspolitikk? Hvordan skiller den seg fra de andre partienes distriktspolitikk? Distriktspolitisk talsperson Tommy Reinås gir deg som kandidat eller valgkampfrivillig en innføring som gir deg et overblikk over et tema som kan bli viktig i lokalvalget.

Hver måned tar vi for oss et nytt saksfelt og inviterer sakstalspersonene våre til politiske dypdykk innenfor et relevant tema. Målet er å legge til rette for interessante og lærerike samtaler og politikkutvikling. Møtene inngår i skoleringsopplegget for listekandidatene, men er åpne for alle.

Møtet foregår på Zoom, og du vil få link til møtet når du melder deg på.

Velkommen!

Selv om innledningen foregår digitalt, oppfordres alle lokallag til å møtes disse kveldene, og følge innledningene sammen. Det legges til rette for refleksjoner underveis, enten alene eller i grupper. Dette gir en ypperlig mulighet til å kombinere skolering og sosialt samvær. Ta kontakt med ditt lokallag og hør om de vil organisere noe disse kveldene!

 

Ser du ikke knappen for å melde seg på? Kanskje du først må trykke på knappen helt nederst (i det grønne feltet) for å godta cookies. Ser du den fortsatt ikke, kan du prøve å zoome litt ut ved å holde nede Ctrl og trykke på minustegn/bindestrek.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle