Meld deg på

Forhåndsstemme på Grønland med Herman Søndenaa og Gamle Oslo MDG!

Meld deg på

Hvor

Grønland Torg
45 Smalgangen
Bydel Gamle Oslo, Oslo 0188
Norway

Ingvill Aalborg

98881426

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

28.08.2023 KL.18:00

Det er bare noen uker igjen til valget avgjøres og hver stemme i Oslo teller mot det som ser ut til å bli et uhyre nært resultat! 

Det å stemme er både en rettighet, fint og høytidelig! Kom og bli med oss fra Gamle Oslo nå på mandag så går vi og stemmer sammen. 💚 Vi møtes kl 18:00 på MDGs stand på Grønland Torg (nærmest T-baneutgangen.) Så går vi til valgboden like ved siden av og stemmer! Deretter tar vi en tur på Asylet like over gata og tar oss noe kaldt eller varmt å drikke og feirer at vi har stemt 🥳

Vi er så heldige å få med oss bydelens øverste kandidat til fylkestingsvalget og byrådssekretær for byutvikling, Herman Søndenaa, som også skal avgi sin stemme! 

NB: Det er ikke tillatt med agitering i valglokalet. Det betyr at man feks ikke kan gå inn med synlig MDG-t-skjorte eller snakke høyt om hvem man vil stemme på. Det er hemmelig valg! (På Asylet kan vi snakke om det så mye vi vil!) 

Alle er velkommen til å bli med uansett hvilken bydel eller kommune du hører til i. 

Alt du trenger å ha med deg er gyldig legitimasjon!

Ses vi? 

Hilsen Gamle Oslo MDG
v/Ingvill, lokallagsleder 

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle