Meld deg på

Forhåndsstem med MDG!

Meld deg på

Hvor

Arneageren
Sølvberggata 2
Stavanger, Rogaland 4006
Norway

Yri Amanda Waage Digernes

93658723

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

17.08.2023 KL.17:00
🌿 Bli med på Grønn Forhåndsstemming 🗳️🌍
💪🌱 Bli med oss og vis din støtte for en grønnere fremtid ved å delta i forhåndsstemmegivningen og stemme MDG på valgdagen! Forhåndsstemmegivningen er i gang fra mandag 10. august til og med fredag 11. september, og vi oppfordrer alle våre miljøbevisste venner til å være med og sette sitt grønne preg på kommunevalget! 💚
Sammen står vi sterke, og torsdag 17. august inviterer vi til en felles samling på Arenageren. Vi møtes for å gå i en samlet tropp til stemmelokalet på Torget i Stavanger, hvor vi vil utøve vår viktige borgerplikt og stemme for en mer bærekraftig fremtid.
Miljøpartiet De Grønne har visjonen, politikken og viljen til å ta de nødvendige skrittene for å bevare vår vakre planet og skape en bedre kommune for oss alle. Sammen kan vi gjøre en forskjell!
Del gjerne arrangementet med dine venner og familie, la oss spre det grønne budskapet sammen! 🌿🗳️
 
Vi gleder oss til å se deg der, sammen for en grønnere fremtid! 🌍💚

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle