Hopp rett til... 
Postkasseleveranse
Kveldsmat
Uteprat
Åpent treff
Husbesøk
Stand
Takkeaksjon
Foreninger
Bedriftsbesøk

Alle lokallag og frivillige inviteres månedlig til å bli med på felles aksjonsdager og kampanjeuker hvor vi går ut, lytter til folk og gjør den gode, solidariske og grønne politikken vår synlig i lokalsamfunnet. Under felles kampanjeuker reiser partiledelsen rundt for å møte folk. Du kan be om besøk til ditt arrangement her.

Finn et spennende tema og ta kontakt med innbyggere i ditt nabolag! Velg fra menyen over, eller finn på noe helt annet. 

Kampanjeuker 2024. Nye ressurser som blir laget til kampanjeukene blir lagt ut her, og kan benyttes hele året. Her får du mange gode tips til å komme i gang med innbyggerkontakt, du kan lese om de ulike aktivitetsformene og hvilke ressurser vi har tilgjengelig. Du vil finne løpesedler, samtalestartere og innspillsmottak i Aksjonsappen vår.

Kampanjeuker 2024
22.–28. januar Næringsliv
19.–25. februar Natur
4.–10. mars Klima
15.–21. april Klima
27. mai – 9.juni Solidaritet

Hvorfor aksjonsdager? Vi skal både lage nytt program og få ut budskapet vårt før neste valg. Det kan vi bare få til ved å være i en konstant samtale med resten av samfunnet. Innspillene og innsikten vi får når vi snakker med folk gjør politikken vår bedre og mer treffende for alle vi kjemper for. Dessuten får vi møtt mange flere potensielle velgere, og det er det absolutt mest effektive for å få tillit blant flere.

Hvem kan vi snakke med? Naboen, svigermor, innbyggere der du bor, bedrifter, organisasjoner, foreldreutvalget, han i kassa på Rema.

Hva snakker vi om? En kombinasjon av nære saker som folk brenner for lokalt, viktige nasjonale temaer og spesifikke spørsmål partiet trenger innspill på for å lage et godt nasjonalt program for 2025-2029.

Hvordan gjør vi det? Vi kan møte folk på mange forskjellige måter: Ledelsen skal reise mye og treffe partimedlemmer, foreninger og forhåpentligvis mange nye mennesker. Samtidig fortsetter vi med invitasjoner til felles aksjonsdager hver måned. Alle i partiet oppfordres til å arrangere aktiviteter, alt fra å dele ut brosjyre, invitere til bålkos eller til store folkemøter, og for disse konseptene blir det laget egne “oppskrifter” du finner i menyen på denne siden. Du vil finne løpesedler, samtalestartere og innspillsmottak i Aksjonsappen vår.

Hva oppnår vi? Når vi snakker med folk blir vi rett og slett mer relevante. Vi i partiet mener selvfølgelig at vi allerede har verdens beste politikk, men den blir enda bedre når flere får høre om den og kan gi innspill. Vi får høre mer om hva folk er opptatt av og hva vi bør kjempe for, og kan være gode “grønne ombud” for menneskene rundt oss, enten vi har formell politisk makt i lokalsamfunnet eller ikke.

Bilde av norge, lan og Ingrid sammen og 2 jenter som er på husbesøk

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle