Meld deg på

Felles aksjonsdag #2

Meld deg på

Hvor

Oslo
Oslo
Oslo 0852
Norway

Even Nord Rydningen

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

24.11.2022 KL.07:30

Velkommen felles aksjonsdag #2!

Den 24. november inviteres MDGere i hele landet til felles aksjonsdag. Det er mørkt og kaldt, men i Oslo kan du likevel delta på stemningsfulle måter:

 

1. Delta på arrangement

  • Tegn byen! Bli med på workshop for tegne byen bedre! Tilrettelagt av White arkitetkter. Med Sirin Stav, lokalbefolkning og lokalt næringsliv. Vi spanderer pizza!  

         

 

2. Arranger selv, for eksempel:

  • Førjulsstunts som varmer i sjela! Pop-up kor på perrongen, kombinert med utdeling av gløgg og gode samtaler? Sykle rundt med en trompetist og MDG-flagg i lastesykkelen for å skape morgenglød i mørketida? Samme hva du gjør: dette er tida for å skape goooood steming. Inspirer oss veldig gjerne - eller kontakt oss for å tenke kreativt sammen!
  • Postkasseaksjon - gå solo eller to og to, og del ut flyers. Kanskje har dere noen flyers i lokalaget allerede, som dere trenger å dele ut? Vi har også nye flyers om sosialpoltikk klare - se her. Bare å gi lyd hvor mange dere vil ha - hentes på partikontoret. 
  • Takk for at du sykler/tar trikken/reiser kollektivt aksjon. Obs: sol opp/ned 08:30/1530. 
  • Andre aksjoner dere har planer om i lokallaget, som kan gjennomføres denne dagen?

Arrangementer som opprettes i Supporterbase belønnes med deltakelse fra topprofiler - så langt lageret rekker!


https://www.mdg.no/fellesaksjonsdager

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle