Meld deg på

Digitaliserer vi kun for å spare penger?

Meld deg på

Hvor

Grønn Torsdag på Zoom
Hele landet 0000
Norway

Jon Lurås

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

26.10.2023 KL.20:00

Stat og kommune og bedrifter digitaliserer så raskt de kan. Kommunene kjøper inn nettbrett til elevene delvis med argumenter knyttet til "digital kompetanse" og litt mer skjult - spare penger. Trumfer kortsiktig økonomisk gevinst gjennom digitaliseringen? Hva med digitalt utenforskap - sikrer vi tjenestene til disse? Hvordan bygger vi digital kompetanse?

Nå har det nye tider og landet har fått en egen digitaliseringsminister og MDG har en digitaliseringspolitisk talsperson - Torkil Vederhus. Torkil kommer til Grønn Torsdag for snakke om digitalisering, kompetanse og utenforskap.

Vel møtt!

Klikk deg inn her på torsdag 26.10.23 kl 20:00

Du finner tidligere sendinger og mer informasjon på vår egen nettside, Facebook, YouTube og på MDGs egen Mastodon server. Du har også gode sjanser for å finne oss i podkastspilleren din.

https://www.gronntorsdag.no/
https://www.facebook.com/gronntorsdag
https://www.youtube.com/gronntorsdag
https://engasjert.mdg.no/@gronntorsdag

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle