Meld deg på

Campusaksjon på UiO med Rauand og Eivind Trædal! 🎓

Meld deg på

Hvor

Georg Sverdrups Hus
39 Moltke Moes vei
Oslo 0851
Norway

Ronja Mylius

91810905

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

08.09.2023 KL.10:00

Velkommen til campusaksjon! 🌻🎓

Takk for at du vil være med og få med de siste stemmene!

Det er mange studenter som vurderer å stemme på oss, men som trenger våre smil for å bli overbeviste. Forhåndstemminga stenger fredag 8. september, og veldig mange studenter forhåndstemmer. Vi vet også at svært mange studenter ikke stemmer i det hele tatt, så det er viktig at vi får folk inn i stemmelokalene!

Du trenger ingen forkunnskaper om MDG eller MDGs politikk for å delta, og nye frivillige vil alltid få gå med noen som har erfaring. Det er alltid studenter til stede og vi har lov til å være på campus. Det er bare å komme uansett om du er student eller ikke, og om du er 15 eller 85.

Vi spør studentene hva som er viktigst for dem og forteller hva vi kan tilby. Vi vil også fortelle om vårt hovedbudskap om månedskort til 299,- for studenter. Det er viktig å få folk ned fra gjerdet, og inn i stemmelokalene.

Mange nye studenter har et sovende miljøengasjement som vi kan vekke med eit smil! Mange av studentene som kommer til Blindern nå var klimastreikere i 2019, og mange kan stemme på eller bli med i MDG om vi møter dem på campus.

Det er forøvrig meldt strålende sol!

Oppmøte: Georg Sverdrups Hus


Tid:  10.00 - 14.00

Vel møtt! 

Husk:

  • Solkrem på skyfrie dager
  • Klær etter været

Hilsen

Ronja Mylius i Grønne Studenter

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle