Meld deg på

Campusaksjon på Foreningsdagen med Une Bastholm! 🎓

Meld deg på

Hvor

Georg Sverdrups hus
39 Moltke Moes vei
Oslo 0851
Norway

Ronja Mylius

40321127

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

24.08.2023 KL.11:00

Velkommen til campusaksjon på Foreningsdagen med Une Bastholm! 🌻🎓

Det kommer mange nye studenter til Blindern med et sovende miljøengasjement som vi kan vekke med eit smil! Mange av studentene som kommer til Blindern nå var klimastreikere i 2019, og mange kan stemme på eller bli med i MDG om vi møter dem på campus. På Foreningsdagen kommer alle foreningene på campus til å være til stede, og vi skal selvsagt være til stede for å få med oss alle de studentene som kan tenke seg å bli med i Grønne Studenter og MDG.

Une Bastholm kommer for å snakke og lytte til studentene. Har du alltid hatt lyst til å ta en selfie med Une? Da er dette sjansen ;)

Vi har stand med Grønne Studenter og Grønn Liste på Universitetet i Oslo.

Du trenger ingen forkunskaper om MDG eller MDGs politikk for å delta, og nye frivillige vil alltid få gå med noen som har erfaring. Det er alltid studenter til stede og vi har lov til å være på campus. Det er bare å komme uansett om du er student eller ikke, og om du er 15 eller 85.

 

Oppmøte: Georg Sverdrups hus, Moltke Moes vei 39, på Universitet i Oslo
Tid: 11.00 - 15.00

Vel møtt! 

Husk:

  • Solkrem på skyfrie dager
  • Klær etter været

 

Hilsen

Ronja Mylius i Grønne Studenter

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle