Meld deg på

Bli kjent med kandidatene våre!

Meld deg på

Hvor

Vega Scene
Hausmanns gate
Oslo 0182
Norway

Julie Ness

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

20.10.2022 KL.18:00

 

Endelig skal vi i Oslo MDG velge hvem som skal stå i spissen når vi i 2023 skal vinne valget og dra Oslo i en enda grønnere retning! 
Før nominasjonsmøte 26. oktober inviterer vi til en god, gammeldags bli kjent kveld med kandidatene! Hvem er disse folka som søker å representere oss og alle som stemmer på MDG? Les nominasjonskomiteens innstilling her.

Det ligger an til kamp om flere av topp-plassene på lista! Foreløpig har det kommet forslag om at Einar Wilhelmsen benkes inn på andreplassen, der Arild Hermstad er innstilt. Det har også kommet forslag om at Herman Søndenaa benkes inn på niendeplass, der Tom Kristian Berger er innstilt.

Møt disse og resten av toppkandidatene på Vega!  Det vil bli anledning til å stille spørsmål til kandidatene og sosialt samvær i etterkant. 

 
Er det Arild Hermstad eller Einar Wilhelmsen som skal ha andreplassen og toppe lista sammen med Sirin Stav?

 

 
Skal Tom Kristian Berger eller Herman Søndenaa stå på niende plass? 

 


Programleder for kvelden: Andrew Kroglund,
partiveteran og nå leder av Besteforeldrenes klimaaksjon.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle