Meld deg på

Bli kjent med MDG: Løsninger på strømkrisa

Meld deg på

Hvor

Zoom
Hele landet 0000
Norway

Madelen Roxman Ueland

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

29.08.2022 KL.18:30

Arild Hermstad, fungerende leder i MDG, skal snakke om strømkrisa og hvilke løsninger MDG foreslår, både her og nå og med et langsiktig perspektiv.

MDG mener at:

  • Det er regjeringens jobb å gjøre det enkelt og rimelig for folk å gjøre boligen sin energismart.
  • I dag gir regjeringen mest i strømstøtte til de med høyest forbruk. Vi mener det fortsatt må være lønnsomt å spare strøm, og vil gå inn for en mer rettferdig løsning som utgjør mest for de med dårligst råd.
  • Vi vil ha en stortsatsning på solkraft, med bl.a. solcellepanel på boligblokker, og utbygging av mer fornybar kraft som havvind.

Du vil også få vite om hvilke andre muligheter det finnes for å lære mer om partiet, hvordan du kan bidra med dine ressurser, og få svar på alle spørsmål du måtte ha.

 

Arrangementet er bygget for nye medlemmer, men alle interesserte - både erfarne og uerfarne MDGere ønskes velkommen.

Møtet foregår på Zoom, og du vil få link til møtet når du melder deg på.

Velkommen!

 

Ser du ikke knappen for å melde seg på? Kanskje du først må trykke på knappen helt nederst (i det grønne feltet) for å godta cookies. Ser du den fortsatt ikke, kan du prøve å zoome litt ut ved å holde nede Ctrl og trykke på minustegn/bindestrek.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle