Meld deg på

Alene sammen!

Meld deg på

Hvor

https://mdg-no.zoom.us/j/88267130318?pwd=px83vrbQ9dQOVvmfAMObdtmWAPRXiJ.1
Digitalt
Norway

Kontaktperson: Håkon Haatuft Opedal

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

28.11.2023 KL.20:00

Som folkevalgt for Miljøpartiet De Grønne sitter du med et unikt ansvar. Når man er den eneste representanten i kommunestyret, kan utfordringene virke større og arbeidet mer krevende. Derfor ønsker vi å invitere deg til et møte for å initiere et nytt forum spesielt rettet mot enkeltstående MDG-representanter.

Dato: Tirsdag 28. november
Tid: kl. 20.00 til kl. 21.30
Sted: Digitalt, meld deg på via linken på siden
Ordstyrer: Håkon Haatuft Opedal

Hovedmål: Vi ønsker å etablere et støttenettverk og en ressursbase for MDG-representanter som arbeider alene i kommunestyrene.
Målet for dagen: Vi skal utforske behovet og ønsket om et slikt forum og diskutere dets mulige struktur og funksjon.

Programmet for dagen:

  • Innledning: Vi starter med en presentasjon av Claus Sohn Andersen, som vil dele sine erfaringer som eneste MDG-representant i Nome kommunestyre.
  • Gruppediskusjon: Deltakere vil bli delt inn i små grupper for å drøfte dagens temaer og utfordringer.
  • Plenum: Tilbakemeldinger fra gruppene vil bli diskutert i plenum.

Vi ønsker at dette møtet skal være startskuddet for en viktig ressurs for våre enkeltstående kommunestyremedlemmer. Du vil ha muligheten til å dele dine erfaringer, lære av andre og ikke minst, finne veier til å samarbeide og støtte hverandre i det viktige arbeidet som ligger foran. Mange er også nye, så dette blir en god mulighet til å etablere et større nettverk blant andre folkevalgte.

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle