Slik kan DU gjøre en forskjell!Vil du bidra direkte til et bedre miljø og bedre miljøpolitikk? Her er noen ting du kan gjøre med oss!

Denne saken er for deg som er engasjert i klima og miljø, men er usikker på hva du kan gjøre i MDG. Vet du allerede hvordan du vil bidra, kan du hoppe rett til lenkene for de ulike aktivitetene.

Nysgjerrig? Lær om noe spennende

Du trenger ikke være medlem for å bli med på et digitalt eller fysisk møte. Vi arrangerer jevnlig foredrag og møter om aktuelle temaer, eller rene bli kjent-kvelder, helt gratis og uforpliktende!

Se hva som er planlagt i vår kalender.

Holde deg oppdatert? Få nyheter rett i innboksen

Du kan også melde deg på vårt gratis nyhetsbrev og få oppdateringer om det vi jobber med. Da får du med deg viktige saker og gode argumenter om politikk som er bra for både mennesker og miljø.

Vil du vite mer?Bidra umiddelbart? Støtt valgkampkassa

Hvis du har råd, kan du bidra med en valgfri sum til MDGs valgkamp. Vi bruker pengene til å treffe og overbevise flere velgere. Valgkampkassa finansierer blant annet annonser og mat til frivillige som deler ut informasjon.

Vipps 200 kroner | Vipps 400 kroner | Vipps 600 kroner

Være med i MDG? Bli medlem

Et medlemskap er en flott måte å støtte grønn politikk på! Du velger selv om du vil være aktiv eller passiv støttespiller, og det er opp til deg hvor mye du vil betale for medlemskapet.

Uansett får du muligheten til å påvirke politikken vår gjennom partidemokratiet – hvis du vil. Å ha mange medlemmer i ryggen betyr mye. Sammen er vi sterkere!

Gjør noe aktivt? Bli frivillig

Vi arrangerer ulike aktiviteter og aksjoner gjennom hele året, og særlig før valg. Vi trenger alle som vil bidra, og oppgavene kan være alt fra å koke kaffe og rydde søppel på stranda, til å dele ut informasjon og å snakke med folk.

Du bestemmer selv hva du er med på. Uansett får du treffe nye venner som også bryr seg om klima og miljø. Å gjøre noe for en god sak sammen føles bra, og du er med på noe som betyr noe! Les mer.

Erfaren frivillig?

Har du enda mer å bidra med? Kan du for eksempel tenke deg å være med å svare på e-post eller telefon eller bidra til gjennomføring av partiarrangementer? Vi vil legge ut konkrete oppgaver her etter hvert som de dukker opp. Ta gjerne kontakt når som helst på [email protected].

Akkurat nå trenger vi hjelp med:
• Crew til Landsmøtet 2023 12.-14. mai. Bli med på vårens vakreste eventyr! Kontakt oss for å høre mer.
• Svare på e-post og telefon. Som en del av partiets “førstelinje” hjelper du medlemmer og andre få svar på spørsmålene sine. Kontakt Ingvill for å høre mer.

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle