Meld deg på

Aksjonsfest med Une Bastholm!

Meld deg på

Hvor

Eg
2 Dovreveien
Kristiansand, Agder 4615
Norway

Mari Haga

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

09.09.2023 KL.11:00
Velkommen til aksjonsfest med Une Bastholm!
 
Vi inviterer til en hel dag med aksjoner - med alt fra husbesøk til gatefest! Møt opp i MDG-t-skjorte eller button hvis du har:-) Du kan også få det du trenger av oss! Oppmøtested: busstoppet "Dovreveien".
 
Programmet er som følger:
 
  • Kl. 11:00-12:30: Vi møtes på Eg for å gå på husbesøk, og snakke med velgerne!
  • Kl. 12: 30-13:00: Skogstur gjennom Baneheia til byen.
  • Kl. 13:00-14:00: Lunsj på Bønder i byen
  • Kl. 14:00-15:00: Vi inviterer til GATEFEST i krysset rådhusgata/festningsgata! Det blir dansegulv, god stemning og fine folk! Kom som du er:-)
Er du ny eller aldri vært med på aksjoner før? Vi vil gjerne ha deg med! Alle får opplæring og du blir aldri stående alene. Stikk innom for å si hei eller ta kontakt for en hyggelig prat for å høre hvordan du kan bidra! Ingen forkunnskaper om politikk eller MDG er nødvendig.
 
Ønsker du å bli med lunsj? Send en mld til Shirin på 983 65 890, så reserverer vi bord til riktig antall mennesker:-) Er du ledig kun deler av dagen? Bli med der du kan! Lurer du på noe annet? Ta kontakt med Mari på 41768614 eller [email protected]. Vi gleder oss til å se deg!
 
Hilsen Hildegunn og Mari!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle