Miljøpartiet De Grønne


onsdag 10. februar 2021 KL.18:00 - Brann Stadion bybanestasjon

Aksjonsdag #2 - 10. februar - AVLYST

Bli med oss på dørbankasjon!

Onsdag 10. februar banker vi på dører i Gimle for å snakke med bergensere om grønn politikk. Denne dagen har MDG nasjonal aksjonsdag, og Bergen er nå i ledelsen - og vi vil ikke gi fra oss førsteplassen!

Vi møtes på Brann Stadion bybanestasjon kl. 18:00, hvor dere vil få en innføring i hvordan en gjennomfører dørbank under en pandemi. Vi deler oss deretter inn i par (om dere ikke ønsker å gå alene), og dere vil få ansvar for å banke på dører i et område i nærheten.

Vi ber om at alle som vil delta på aksjonen melder seg på i skjemaet under, da blir det lettere for oss å planlegge aksjonen!

Deltakere bør også laste ned Aksjonsappen før aksjonen starter. I Aksjonsappen finner du kart over områdene vi skal gå i, du kan rapportere resultatene fra aksjonene du deltar på og få poeng, og følge med på resultatene for deg og ditt lag. Du kan laste ned Aksjonsappen her; app.mdg.no.

Når vi sprer informasjon om partiet, er det viktig at vi ikke samtidig sprer virus. Vi ber om at du setter deg inn i partiets anbefalinger om smittevern før du deltar på aksjonen. Du finner smittevernreglene inne på Aksjonsappen, når du trykker på «Koronaveileder».

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med kaptein Jens Petter Pedersen på tlf: 99 49 04 81.

Håper vi ses!

Brann Stadion bybanestasjon

67 Inndalsveien
Bergen, Vestland 5063
Norway
Google map

Jens Petter Grini

Meld deg på