Miljøpartiet De Grønne


torsdag 15. juli 2021 KL.17:30 - Våland Skole

Aksjonsdag #25 Stavanger

Vi kjører på med enda en aksjon, denne gangen på Våland! Oppmøte i skolegården til Våland skole kl. 17:30. 

Denne gangen blir det en blandingsaksjon, hvor man kan velge mellom å gå husbesøk og dele ut aviser i postkassene. Perfekt for deg som er litt nysgjerrig på husbesøk, men ikke har lyst til å banke på dører før selv før du har sett litt mer hvordan det foregår :) 

Vi er flere som har vært på husbesøk på Storhaug i det siste, og kan melde om at folk er veldig glad for å få engasjerte MDGere på døra :D Husbesøk er det mest effektive vi gjør for å få folk til å stemme grønt! På husbesøk skal vi ikke prøve å overtale folk om noe. Vi banker på for å spørre hva som er viktig for dem, og for å lytte til deres innspill og meninger. Dette er en måte å møte et parti på som folk stort sett setter veldig pris på, og det store mønsteret er at vi blir møtt med smil og et "tusen takk for at du kom". 

Man trenger altså ikke å ha erfaring eller kunne mye om politikk for å være med, og dersom du er ny får du alltid gå sammen med noen erfarne. Her er det learning by doing som gjelder, så det er bare å slenge seg på! :D 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål! Håper vi sees!!

Våland Skole

1 Nylundsgata
Stavanger, Rogaland 4014
Norway
Google map

Eva Berge

Meld deg på