Miljøpartiet De Grønne


lørdag 12. juni 2021 KL.12:30 - Aksjonsdag 12.juni med Sigrid Heiberg

Aksjonsdag 12.juni med Sigrid Heiberg

Hei,
vår beste metode for å flytte velgere til å stemme på MDG er rett og slett å prate med dem om det de bryr seg om. Det vil si at vi møter dem der de er (mentalt & fysisk) og skaper engasjement rundt det vi i MDG bryr oss så inderlig om. Hurra!!!
 
OG nå kan vi endelig også FYSISK snakke med (og flytte velgere) i det offentlige rom i indre by. Vi satser på godvær og at vi kan møte potensielle velgere ute i det fri (park, strand ol). Med forbehold om annen aksjonsform dersom værendring. Aksjon blir det uansett.
 
Bli med, bli med!
 
Aksjon: 12:30-14:30
Oppmøte er kl.12:30 ved fontenen i St.hanshaugen park  https://goo.gl/maps/7GKVPpXZgPJNB9876
Etterpå møtes de som ønsker det over skravling om vår erfaring, vårt engasjement, grønn omstilling og det deilige livet vi skal leve nå etter korona ❤ Ta med grill/ mat / drikke de som ønsker det.
 
Praktisk:
Vi snakker med folk som er i parken. Sigrid er proff og kan lære opp alle nye i hvordan å gå frem. Dere får "manus" for hva dere skal si og skal rett og slett bare stille noen spørsmål vi har forberedt i en undersøkelse. Super lett. Denne formen fører også til veldig positiv respons. 
 
Husk mobil med fullt batteri + MDG t-skjorte (gi beskjed dersom du ikke har!)
 
Mulig det også blir søppelplukking for dem som ønsker det. Vi kombinerer i så fall disse to aksjonsformene. Å snakke med potensielle velgere er helt klart mest effektivt
 
Politikk:
Dere trenger så absolutt ikke å kjenne til MDG sin politikk på rams. Hissigpropper og folk som ønsker mer informasjon henvises til [email protected]
 
Meld dere på via skjema under.
NB: attending på facebook er ikke en gyldig påmelding.
 
 
Vi gleder oss til å skravle med både dere og velgere.
 
Klem Sigrid & Therese
 

Aksjonsdag 12.juni med Sigrid Heiberg

St Hanshaugen parken Oslo 0171
Oslo 0268
Norway
Google map

Sigrid Heiberg

Meld deg på