Meld deg på

Aksjon og sosialt - 28.august - St.HansHaugen (kl.16.00)

Meld deg på

Hvor

Aksjon og sosialt - 28.august - St.HansHaugen (kl.16.00)
StHanshaugen bussholdeplass (ved parken)
Oslo 0171
Norway

Almaz Asfaha

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

28.08.2021 KL.16:00

Velkommen på aksjon, den viktigste innsatsen vi gjør i valgkampen!
Oppmøte: ved St.HansHaugen bussholdeplass kl.16:00

https://goo.gl/maps/iP9mYJ2aN5dJexuM6

På aksjon snakker vi med, og viser oss fram for, velgerne.
Det blir først litt opplæring/ intro før vi snakker med velgere i ca 1,5 timer, før vi skikkelig koser oss sammen. Ingen forkunnskaper om politikk eller MDG er nødvendig.

Mulige aksjonsformer: parkaksjon, husbesøk, plakataksjon. Vi bruker den aksjonsformen som passer best for vær og sted. Les mer om dem her.

Rundt 18:00 møtes de som vil det for sosialt i nærheten (park, kafe eller bar).  MDG stiller med noe enkelt å spise og drikke (ikke alkohol) til dem som ønsker det. 

 

Mersmak? Bli med på andre aksjoner eller sosialt. Du finner hele oversikten her:
https://oslo.mdg.no/kalender2021/

 

 Link til hurtigundersøkelsen finner du i facebook arrangemenetet som ligger i facebook gruppa "Oslo MDG - frivillige og ressurspersoner". Ikke med i gruppa? Legg til Therese Fa/ Vilhelm Ofstad Bjørgul / Astri Sjoner/ Almaz Asfaha/ Steven McQueen/ leder av dagens aksjon på facebook, skriv oss en melding hvor du forklarer hvem du er og be oss om å invitere deg inn i gruppa.

 

Blir du forhindret fra å møte, eller trenger å komme i kontakt med oss? Skriv en mail/ SMS/ ring lederen av aksjonen oppgitt per epost.

 

Mvh Almaz

[email protected]

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle