Meld deg på

Aksjon med Une Bastholm!

Meld deg på

Hvor

Kristiansand
20 Kongsgård alle
Kristiansand, Agder 4631
Norway

Mari Haga

983 65 890

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

08.09.2023 KL.17:30
Velkommen til aksjon og middag med Une Bastholm!
 
Vi inviterer til husbesøk på Lund og middag med Une. Valgdagen er rett rundt hjørnet, og vi skal ut å snakke med velgerne som ikke har bestemt seg enda! Møt opp i MDG-t-skjorte eller button hvis du har:-) Du kan også få det du trenger av oss! Oppmøtested: utenfor Kongsgård skolesenter.
 
Programmet er som følger:
 
  • Kl. 17:30-19:30: Husbesøk på Lund
  • Kl. 19:30-20: Vi går til Til stede mat og mer
  • Kl. 20-21:30: Middag på Til Stede mat og mer
Er du ny eller aldri vært med på aksjoner før? Vi vil gjerne ha deg med! Alle får opplæring og du blir aldri stående alene. Stikk innom for å si hei eller ta kontakt for en hyggelig prat for å høre hvordan du kan bidra! Ingen forkunnskaper om politikk eller MDG er nødvendig.
 
Ønsker du å bli med middag? Send en mld til Shirin på 983 65 890, så reserverer vi bord til riktig antall mennesker:-) Er du ledig kun deler av kvelden? Bli med der du kan! Lurer du på noe annet? Ta kontakt med Mari på 41768614 eller [email protected]. Vi gleder oss til å se deg!
 
Hilsen Hildegunn og Mari!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle