Meld deg på

Åpent møte med Arild Hermstad: Slik vinner vi valget i Fredrikstad og Østfold!

Meld deg på

Hvor

Litteraturhuset i Fredrikstad
Storgata 11
Fredrikstad, Viken 1607
Norway

Nasrin Naimy

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

06.01.2023 KL.17:00

Velkommen til åpent medlemsmøte med MDG-leder Arild Hermstad, og listetoppene i Fredrikstad og Østfold, Erik Skauen og Benedicte Lund.

Hovedtema for medlemsmøtet er satsinger og strategi for valget i 2023.

  • I Fredrikstad har mange dårlig helse, hvert femte barn vokser opp i fattigdom, og for mange er uten jobb. Vi vil føre en målrettet politikk for et sosialt rettferdig samfunn, der vi bekjemper økende ulikhet, fattigdom og sosiale forskjeller. Hvordan kan MDG sentralt samhandle med Fredrikstad for å snu denne negative utviklingen?
  • En historisk avtale om bevaring av natur og biologisk mangfold ble signert i Montreal den 19. Desember 2022. Hvordan bør Montrealavtalen påvirke Fredrikstadpolitikken?
  • Hvordan kan MDG sentralt hjelpe Fredrikstad MDG til godt valgresultat?

Ta kontakt med Nasrin Naimy dersom det er noen spørsmal eller du ønsker a lese Viken MDG sitt utkast til valgkampstrategi.

Møtet er åpent for alle.

Den beste valgkampen skaper vi sammen.

Vi ses!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle