Meld deg på

Årsmøte i Grünerløkka MDG

Meld deg på

Hvor

Bydelshuset Grünerløkka
57 Markveien
Oslo 0550
Norway

Gro Herredsvela Rørvik

Veibeskrivelser i Google Maps

Når

16.01.2024 KL.18:30

Kjære medlem i Grünerløkka MDG !

Vi har gleden av å invitere deg til årsmøte i Grünerløkka MDG 16.01 2024. Alle medlemmer av lokallaget som har betalt medlemskontingent i 2022 eller 2023 og ikke har meldt seg ut, har stemmerett på årsmøtet.

Møtet blir avholdt i Bydelshuset Grünerløkka i Markveien 57 (inngang Korsgata). 

Tidsramme fra kl 18.30 til kl.21.00.

 

Årsmøtet er lokallagets viktigste møte. Vi skal vi blant velge nytt styre og ta en gjennomgang av året som har gått. Sakspapirene blir sendt ut til alle medlemmer på e-post.

Årsmøtet starter med pizza og programworkshop med Ingrid Liland. Ingrid er nestleder i MDG og leder av programkomiteen som skal utforme programmet til Storingsperioden 2025-2029.

Har du endringsforslag til noen av sakene eller har lyst til å stille benkeforslag til valg? Gi gjerne styret beskjed på forhånd, da blir saksbehandlingen ryddigere.

Det er lav terskel for å delta i dette møtet! Det er en super mulighet for å bli kjent med andre medlemmer og arbeidet i lokallaget. Om du aldri har vært på møte før, eller om du er MDG-veteran - så er møtet åpent og informativt for alle medlemmer.

Det blir servert pizza før møtestart. Vi setter veldig pris på om du melder deg på her, slik at vi kan bestille nok pizza til alle. Gi beskjed om vi skal ta hensyn til allergier eller lignende.

 

Velkommen!

Meld deg på

Vil du vite mer?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig brukeropplevelse, analysere trafikken på nettsiden og tilpasse innhold og annonser. Du kan lese mer og endre dine preferanser når som helst på siden om personvern og informasjonskapsler.

Innstillinger
Aksepter alle